VAKANTIESLUITING 2020
In  2020  zijn wij gesloten
van 26 sept t/m 9 okt
van 21 dec t/m 3 jan 2021
Wanneer u de hond bij ons in de opvang wilt plaatsen raden wij u aan vroegtijdig contact op te nemen ivm het geringe aantal plaatsen (maximaal 5). 
WIJ ZITTEN DE GEHELE ZOMERVAKANTIE VOL. VANAF 15 AUG IS ER PAS WEER PLEK.
 
Openingstijden opvang

Ma -vrij: 7 u - 20 u

za- zo      9u - 20 u

Halen en brengen gaat altijd in overleg.

U kunt uw hond alleen brengen op afgesproken tijden.

Wij bieden een heerlijke vakantie en ontspanningplek voor uw hond. 

Hondenopvang in Zwiggelte voor uw trouwe viervoeter, rust, de ruimte, tijd voor knuffels. Uitdagingen door brainspelletjes en hondenspeelgoed in een ruime 3000m2 tuin vol verstop en snuffelhoekjes. Geen hondenkennel maar gewoon in huis en tuin.

Aan welke eisen moet uw hond voldoen om bij ons te kunnen genieten.

wij bieden opvang aan voor sociale honden die goed overweg kunnen met andere honden. Dit stellen wij als eis omdat alle honden samen genieten van onze ruime tuin. Daarnaast moet de hond wanneer dit een reu is gecastreerd zijn zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren en wij merken dat on-gecastreerde reuen nog wel eens een markering willen aanbrengen in huis. Teven kunnen in de periode dat ze loops zijn niet komen. Een teef is geen probleem wanneer deze niet gecastreerd (gesteriliseerd ) is zolang deze niet loops is.. Als laatste dient de hond ingeënt of getitterd te zijn volgens de laatste normen. Een wormenkuur en een vlooien behandeling is natuurlijk vanzelfsprekend een verplichting. Wanneer uw hond loops is geweest vlak voordat u het brengt dit heel graag melden, de reuen kunnen dan nog wel eens toch extra aandacht hebben voor die teef. 

Wij hebben ook een goed adres voor hondenpenningen.

Wij kunnen het u zeer aanraden uw hond van een penning te voorzien. Bij het vinden van de hond kan de vinder u gelijk bellen waardoor u kosten bespaard blijft van de dierenambulance, opvang in een asiel of het uitlezen van uw chip.

Hondenresort Da-R-ling

Thalita Daling 

tel: 06 28770741

email: hondenopvang.zwiggelte@gmail.com

adres: hoofdstraat 41 ,Zwiggelte 

postcode: 9433 PA

  • Facebook
20190514_155819