We nodigen u uit te komen kennis maken

Omdat uw huisdier een groots bezit is vinden wij het belangrijk u te zien voordat uw hond hier daadwerkelijk komt. Daarom nodigen wij iedereen uit voor een kennismaking. U kunt dan zien hoe u het vind bij ons. Maar misschien belangrijker, wij en u kunnen zien of uw hond zich bij ons op zijn/haar plek voelt. Daarnaast is het belangrijk dat de hond het goed kan vinden met onze eigen honden. 

proefdag voor u, uw hond en ons

wanneer u uw hond overweegt bij ons te plaatsen komt u eerst een keer kijken samen met uw hond. Onder het genot van een kopje koffie of thee kijken we samen of de hond zich op zijn/haar gemak voelt bij de andere honden. Wanneer wij of u twijfelt spreken we een proefdag af. Bij een proefdag is het de bedoeling dat u zorgt dat als het niet gaat u er binnen een uurtje kan zijn. Wanneer u 's avonds de hond komt halen beslissen we samen of u gebruik wil maken van de opvang. Deze proefdag is kosteloos en als service van onze kant.

Alles wat uw hond zich kan wensen
  • De honden slapen in een bench of in de bijkeuken (alleen in overleg mogelijk)

  • De honden krijgen 's morgens en 's avonds eten. Of anders wanneer ze dit gewend zijn. Tijdens het eten zitten de honden apart zodat ze de tijd kunnen nemen te eten en er geen ruzie komt. Gelijk kunnen wij zo in de gaten houden of uw trouwe viervoeter wel goed blijft eten. De honden krijgen eten die ze thuis ook krijgen, er wordt van u verwacht dat u genoeg meegeeft voor de periode dat de hond bij ons is.

  • De hele dag zijn de honden gewoon vrij om zich te bewegen in huis of tuin.  Uw hond zal gauw zijn favoriete plekje ontdekken en dat plekje telkens weer opzoeken. Wanneer een hond niet zelf zijn rust kan pakken zullen we de hond hierbij helpen door hem af en toe even in de bench te doen, maar vaak is dit helemaal niet nodig.

  • Elke dag is er meer dan genoeg tijd voor knuffels en aandacht. Sommige honden hebben extra nodig, andere zijn liever wat meer op zichzelf

  • Wanneer uw hond extra zorg nodig heeft is dat geen probleem. Medicijnen geven, extra rust ivm heupproblemen, blind, dement. Elke hond is anders en verdiend respect.

Wij hebben gekozen voor de naam hondenresort omdat wij vinden dat de honden hier meer krijgen dan een plek om te slapen en eten zoals de naam hondenhotel zou doen vermoeden. Honden vinden hier een plek om te rennen, knuffelen, spelen, rusten, uitdagingen en te ontspannen. U kunt ondertussen genieten van uw vakantie of dag op het werk. De honden zijn in huis en tuin, wij geloven niet in kennels.  Daarom zou de naam hondenkennel niet op zijn plek zijn. In een resort kunt u meer verwachten dan alleen eten en drinken en een bed om te slapen en dat is juist wat wij de honden ook willen bieden. Een plek waar ze zich thuis voelen, waar ze zichzelf mogen zijn en waarin ze worden gewaardeerd om wie ze zijn. Een hondenopvang waarbij uw hond niet alleen opgevangen wordt maar ook vertroeteld.

onze services

Welkom bij Hondenresort

Da-r-ling

ons gezin. een heerlijke roedelthuis. Een heerlijke plek voor alle loge honden.