Tarief

Dag opvang

Dagopvang kan van 7 u tot 20 u of in overleg

Bij dagopvang gasten kunt u ervoor kiezen dat de hond op kosten met onze honden mee eten of om zelf voer mee te geven wanneer de hond na 18 u wordt opgehaald. Dagopvang is ALLE DAGEN MOGELIJK

Tarief

Dagopvang kost 15 euro per dag. 

weekend tarief voor losse opvang 16 euro per dag.

Tien rittenkaart dagopvang

er zijn 2 mogelijkheden.

Voordeel elf rittenkaart:

Er is de mogelijkheid een voordeel tien rittenkaart te kopen voor 150 euro waardoor u de elfde keer gratis  dagopvang heeft.  Deze kaart is voor vaste dagen in de week met als voorwaarde dat u minimaal een week van te voren afzegt. Deze kaart is half jaar geldig en uw hond is gegarandeerd van zijn vaste plek.

flex elf rittenkaart:

Wilt u een flexibelere kaart kunt u kiezen voor de flex 10 ritten te kopen voor 160 euro. Met deze kaart kunt u flexibele dagopvang kopen en kunt u tot de dag ervoor gratis afzeggen. Er kunnen meerdere honden uit hetzelfde gezin op 1 kaart. U heeft 5 euro korting omdat deze kaart voor elf keer is. Deze kaart is een jaar geldig. 

 

tarief dagopvang

nachtopvang

Halen voor 12 uur de volgende dag. Anders komt het tarief van de dagopvang erbij.

-15,00

euro

-17.50

euro

Weekend of vakantie opvang

Weekend en vakantie opvang is opvang van 24 uur of langer.

 De kosten voor weekend of vakantie opvang is 17.50 euro per nacht ophalen de volgende dag voor 12 uur. Wanneer een schoolvakantie langer is dan een week geldt voor vakantieopvang een minimale afname van een week.

brengen van slaapgasten

Slaapgasten ontvangen wij over het algemeen het liefst in de ochtend.(in overleg is echter veel mogelijk) Deze honden kunnen dan eerst even goed wennen voordat ze de nacht in gaan.

Halen van de slaapgasten

Slaapgasten moeten voor 12 uur worden opgehaald. Wanneer slaapgasten langer blijven dan tot 12 uur 's middags komt het tarief van een dagopvang er bovenop.

Halen en brengen kan van  ma t/m vrij van 7 uur 's morgens tot 20.00 uur 's avonds.  Op zaterdag en zondag kan halen en brengen vanaf 9 u maar alleen in overleg op een afgesproken tijdstip. Wij hanteren geen vaste haal en breng tijden . Alles gaat in goed overleg.

Hond laten wassen.

U kunt uw hond bij ons laten wassen en borstelen wanneer u gebruikt maakt van de dagopvang of vakantie opvang. Zo krijgt u uw hond schoon en geborsteld weer terug. 

Tarief

Voor het door ons laten wassen en borstelen van uw hond en laten droogblazen met de waterblazer vragen wij 20 euro per keer per hond voor een kleine tot middelgrote hond. Voor een hond boven de 45 kg vragen wij 30 euro.

Wanneer u zelf liever uw hond wast kan dat ook. Dit kost 5 euro per kwartier huur voor de ruimte Er wordt van u verwacht dat u de ruimte net zo achterlaat als u het aantrof.

Hondenresort Da-R-ling

Belangrijke mededeling:
Wijziging algemene voorwaarden per 1 januari 2019.

Met ingang van 1 januari 2019 veranderen de voorwaarden voor boekingen voor de opvang van uw hond gedurende de vakantieperiodes. Let op: dit geldt niet voor honden in de dagopvang!

Indien u voor een vakantieperiode wilt boeken, kunt u deze reservering kosteloos annuleren maar binnen een termijn van twee maanden voor aanvang van de opvangperiode betaald u het volle bedrag. Als u voor 2 maanden voor de gereserveerde datum annuleerd kunt u de 25 % reserveringskosten niet terug vorderen.. 
Bij uw reservering vragen wij 25% van de totale opvangkosten vooraf te voldoen. Als dit bedrag voldaan is, is uw reservering pas definitief.

Uitzonderlijke situaties: 
Indien er sprake is van een uitzonderlijke situatie, zoals het overlijden van de hond of de eigenaar, of er is sprake van een ernstige ziekte, dan geldt deze maatregel niet. Voorwaarde is dat u hiervan een bewijs aan kunt leveren.
Op vooraf betaalde voorschotten voor uw reservering geldt ook in dit geval geen restitutie. 
Wij zijn genoodzaakt om deze maatregel door te voeren om te voorkomen dat we geen opvang kunnen bieden vanwege gemaakte reserveringen die kort van te voren geannuleerd werden.

 

Ons motto is dat wij heel graag opvang bieden en daarbij zo ruim mogelijk de breng en ophaaltijden willen garanderen.

Voor vragen kunt u mij het beste mailen, een whatts app sturen of bellen.

Hondenopvang.zwiggelte@gmail.com 
06 28770741

Hondenresort Da-R-ling

Thalita Daling 

tel: 06 28770741

email: hondenopvang.zwiggelte@gmail.com

adres: hoofdstraat 41 ,Zwiggelte 

postcode: 9433 PA

  • Facebook